Την Κυριακή 7 Νοεμβρίου το Chapter της AHEPA Σόλων HJ-04 πραγματοποίησε συνάντηση & εκδήλωση για τα μέλη και τους φίλους του Chapter στο Μουσείο Ηρακλειδών στην Αθήνα (Θησείον).

Ο  Πρόεδρος (AHEPA Solon HJ-04) Γ. Μάλαμος και ο υπεύθυνος διοργάνωσης της εκδήλωσης Αντιπρόεδρος Α. Δήμας καλωσόρισαν τα μέλη και τους καλεσμένους που είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την παρουσίαση και την εις βάθος ανάλυση των Εθνικών Αμυντικών Συμφωνιών που υπογράφτηκαν πρόσφατα μεταξύ της Ελλάδος και των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής και Γαλλίας.

Η παρουσίαση δόθηκε από του εξαίρετους αδελφούς του Chapter που ειδικεύονται στον τομέα της
Γεωπολιτικής:

  • Πρ. Πρόεδρος Solon HJ-04 Χρ. Φασλής (Νομικός – Διαπιστευμένος Διαμεσολαβητής CEDR).
  • Μέλος AHEPA Solon HJ-04 & Πρόεδρος του Ελληνικού Ινστιτούτου Στρατηγικών Μελετών Αντιστράτηγος (ΤΘ) Γ. Μπαλτόης.
  • Γραμματέας Solon HJ-04 Νίκος Αγγέλης –  Αναλυτής Διεθνών Σχέσεων/Διεθνολόγος.

Ανάμεσα στα μέλη που παραβρέθηκαν ξεχώρισαν οι Διακεκριμένοι Καθηγητές:

  • Dr.   X. Παπασωτηρίου Καθηγητής Διεθνών Δχέσεων και Στρατηγικών σπουδών στο Τμήμα Διεθνών, Ευρωπαϊκών και Περιφερειακών Σπουδών, Πάντειο Πανεπιστήμιο και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Διεθνών Σχέσεων (ΙΔΙΣ).
  • Dr. Ι. Κωνσταντόπουλος Επίκουρος Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων – Οικονομικής Διπλωματίας στο Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών της Σχολής Οικονομικών, Επιχειρηματικών και Διεθνών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς.
           

Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε στο μουσείο Ηρακλειδών το οποίο επίσημα υποστηρίζεται από την επιτροπή Εκπαίδευσης & Παράδοσης του Chapter HJ-04 Σόλων το οποίο προσφέρει και μια δωρεα για τις προσπάθειες του μουσείου να διαδώσει την Αξία της Εκπαίδευσης και την Ελληνική Πολιτιστική κληρονομιά.

Ειδικές ευχαριστίες εδόθησαν προς τα μέλη / αδελφούς του Chapter τα οποία πρόσφεραν κρασί & Snacks για την  συζήτηση που ακολούθησε.

Scroll to Top