Με  παρούσα μεγάλη πλειοψηφία του Τμήματος το Δ.Σ μας πραγματοποίησε την κοπή της Βασιλόπιτας φυσικά στην Βάση Εφοδιασμού του Πολεμικού Ναυτικού Π.Ο.Ν υπό την φιλοξενία της Λαγουδέρας.

Το τυχερό νόμισμα κέρδισε επάξια ο Ταμίας μας Νίκος Αγγελής ομολογούμενος – Τυχαία!

Το κλίμα ήταν εξαιρετικά ευχάριστο όπου και συζητήσαμε τις επόμενες άμεσες κινήσεις στα πλαίσια ενός πιο ευχάριστου Διοικητικού Συμβουλίου από τα συνηθισμένα.

Πρωταγωνιστές των επόμενων κινήσεων  για όφελος του Πολεμικού Ναυτικού θα είναι τα μέλη του Δ.Σ Μιχάλης Γαλιατσάτος – Mihalis Galiatsatos  Χρήστος Φασλής – Χρήστος Δ. Φασλής Ι  (Past President/Legal Advisor) και ο Πρόεδρος Αλέξανδρος Δήμας – Alexandros Dimas  με την στενή συνεργασία της Επιτροπής Ναυτιλίας του Director Λευτέρη Χρυσοφάκη – Lefteris Xrisofakis  με τους Managers Ι. Σπαγαδώρο – Giannis Kapios  Α. Φουστανέλη, Αλέξιο Σιβρικόζη – Alexios Sivrikozis  και Captain Δ. Ζαφειρουδης.

Αντίστοιχα άμεσα θα έχουμε σύντομα νέα από την Επιτροπή του Director Ανδρέα Γαρύφαλλου – Garifalos Andrew  σε συνεργασία με τον Πρόεδρο Αλέξανδρο Δήμα και τον Αντιπρόεδρο Σωτήρη Στασινόπουλο για δράση υπέρ του Κλάδος Άθλησης Tang Soo Do – Fighting Rules υπό τον Πρόεδρο Christoforos Christodoulou .

Καλή Χρονιά με Υγεία και Χαρά στα Μέλη και τις Οικογένειές μας! 

Scroll to Top