Το τμήμα μας εκπροσωπήθηκε στον ετήσιο Αγιασμό της ΕΠΟΜΕΑ στο Κέντρο Εκπαίδευσης της Ομάδας στο Αιγάλεω από τον Πρόεδρο Bro Αλέξανδρο Δήμα και τον Director Civic Responsibility Bro Αγαπητό Χατζηελενη.

Ο Πρόεδρος της ΕΠΟΜΕΑ κ. Ρουμελιώτης ανακοίνωσε το Τμήμα μας επίσημα ανάμεσα σε μεγάλα ονόματα των εταιρειών που στάθηκαν ως χορηγοί της επίλεκτης ομάδας και πριν αλλά και κατά τη διάρκεια των Καταστροφικών Πυρκαγιών και Πλημμυρών βοηθώντας για την αδιάλειπτη παροχή βοήθειας προς τους ανθρώπους αλλά και τα ζώα που κινδύνεψαν.

Στα πλαίσια του Αγιασμού ακολούθησε συζήτηση με τους πολιτικούς και θεσμικούς παράγοντες που υποστηρίζουν την ομάδα αλλά και συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΕΑΒ που ως εταιρεία επίσης υποστηρίζει έμπρακτα την δράση τους. Στα πλαίσια της συνάντησης έγινε επισήμανση των κινδύνων που καλούμστε να αντιμετωπίσουμε κατά την διάρκεια των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων και συζήτηση για μέτρα πρόληψης. Επίσης παρουσίασε ο Πρόεδρος του Chapter Αλέξανδρος Δήμας την Δυναμική και την Στρατηγική του Chapter μας στα πλαίσια των πυλώνων της Οργάνωσής μας καθώς και τα KPIs για το 2023 – 2024.

Scroll to Top